Fysio Flow

Varighed: 55 minutter
Instruktør: Stine
Tidspunkt: 11.00-11.55

Formål:
Formålet med Fysio Flow træning er at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Fysioterapeuten tilrettelægger træningen så alle kan være med. Øvelserne justeres til den enkelte, så det hverken bliver for let eller for svært.
Derudover er målet at vejlede dig i smerter. Du vil blive klogere på hvornår du skal holde igen, og hvornår du kan fortsætte. Du vil lære om præcis din problematik, og derigennem blive mere tryg og få en højere funktionsniveau.

Målgruppe:

Fysio Flow er for dig, der

  • Har stivhed i kroppen
  • Har smerter i kroppen, specielt godt til nakke og ryg
  • Har brug for skånsom effektiv træning
  • Ønsker at få ro i kroppen
  • Har stress

 Behandlingsplan:
1-2 x ugentligt af 55 min.

 Indhold og træningsprincip:
Vi starter med rolige opvarmningsøvelser, hvor leddene bliver bevæget godt igennem. Dette er med henblik på at øge blodcirkulationen og varme musklerne op.

Herefter trænes hele kroppen, hvor der arbejdes med små, langsomme og bouncende bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk. Vi laver altså stræk øvelser, men vi bevæger os i strækket i stedet for at holde stille. Vi prøver ikke at komme længst muligt i stilingen. Men vi ønsker at bevæge os blødt og rart mens vi kan trække vejret, og bevæge os så tæt på yderstilling som muligt.

Fokusområde:
Fokusområdet på dette hold er at afspænde og smidiggøre hele kroppen.

Introduktion:
Inden opstart er det en god ide at rådføre sig med en fysioterapeut, så det er muligt at optimere træningen og kende fokusområderne.

Holdet køres under sygesikring og der kan ydes tilskud fra sygeforsikringen Danmark.