Afspænding og stræk

Varighed: 55 minutter
Instruktør: Niels
Tidspunkt: 10.30-11.25

Formål:
Formålet med holdet er at opnå afspænding, smidighed og styrke gennem rolige øvelser.

Fysioterapeuten tilrettelægger træningen så alle kan være med. Øvelserne justeres til den enkelte, så det hverken bliver for let eller for svært.
Derudover er målet at vejlede dig i smerter. Du vil blive klogere på hvornår du skal holde igen, og hvornår du kan fortsætte. Du vil lære om præcis din problematik, og derigennem blive mere tryg og få en højere funktionsniveau.

Målgruppe:
Holdet er hovedsageligt for dig der har svært ved at slappe af evt pga smerter. Det kan være, at du døjer med hovedpine, nakke eller rygsmerter. Det kan også være dig med stress eller angst. Men det kan også være andre problematikker, hvor generel  smidighed og afspænding vurderes at kunne have en effekt. 

 Behandlingsplan:
1-2 x ugentligt af 55 min.

 Indhold og træningsprincip:
Vi starter med rolige opvarmningsøvelser, hvor leddene bliver bevæget godt igennem. Dette er med henblik på at øge blodcirkulationen og varme musklerne op.

 Træningen foregår herefter i et roligt tempo, hvor du vil blive guidet igennem rolige strækøvelser. Træningen slutter af med afspænding. 

Fokusområde:
Fokusområdet på dette hold er at afspænde og smidiggøre hele kroppen.

Introduktion:
Inden opstart er det en god ide at rådføre sig med en fysioterapeut, så det er muligt at optimere træningen og kende fokusområderne.

Holdet køres under sygesikring og der kan ydes tilskud fra sygeforsikringen Danmark.