Holdet

Din lokale klinik for fysioterapi & træning

Vi ligger i Langå midtby tæt på bus-og togforbindelse og med en større parkeringsplads inden for rækkevidde. Klinikken er veludstyret med en stor og rummelig trænings sal, lukkede behandlingsrum og handicapvenlige adgangsforhold.

Klinikken er ejet af Niels Peder Hansen, som med hans baggrund inden for fysioterapien bidrager til et højt professionelt niveau og tilbyder holdtræning specielt til dig, der har udfordringer inden for hjernefunktionelle lidelser.

Udover Niels, vil du i klinikken kunne møde Stine, Morten og Peter, der alle tre er uddannede fysioterapeuter. Derudover har Torben J. et kliniklokale, hvor han udbyder akupunktur.

Ved din modtagelse møder du klinikkens receptionist Maiia og ude i lokalerne kan du ske at møde vores rengøringsdame, Inge-Lis.

Det er vores personale, der gør os unikke og hos Langå Sundhedscenter er omgangstonen let – vi har nemlig et mål om at skabe at uformelt klinikfællesskab, hvor der er plads til alle.

Du kan læse mere om holdet bag Langå Sundhedscenter herunder.

Vores team består af dygtige medarbejdere, der alle besidder ekstraordinær viden inden for hver af deres område. Vores forskelligheder er vores styrke og den gør, at vi kan tilbyde dig faglig hjælp og vejledning inden for krop og sundhed.

Vores hold

Vi er her for dig

udtalelser

anbefalinger fra vores klienter

Niels Peder Hansen

Fysioterapeut/klinikejer

Niels har en professionsbachelor i fysioterapi tilbage fra 2004 og har siden da arbejdet professionelt inden for faget. 

Til dagligt bor han i Hadsten med sin familie.

Niels har stor erfaring med ryg, nakke og knæ-problematikker, hvorved han gennem tiden både har behandlet og genoptrænet mange kroniske smertepatienter.

Derudover har Niels de seneste år også undervist og behandlet Post Commotio – eller på dansk, hjernerystelse. Niels arbejder på tværs af smerteproblematikker, kognitive udfordringer, balanceproblemer og underviser sine klienter i smertehåndtering. ”Uanset om smerterne rammer hele kroppen eller en mindre del, så skal de håndteres.”

”I mine øjne kan man altid forbedre sin tilstand, så livskvaliteten højnes. Det gælder både fysisk og psykisk, hvilket ofte følges ad. Dette vil jeg kalde fakta programmering. Det er så vigtigt at få et godt liv – det er bare at komme i gang” 

Niels underviser på holdene Crosscore Rehab, Sundt Liv, Fysio HIIT, Min Nye Ryg, Rehab Super. Og hvis der ses en efterspørgsel, opretter han Post Commotio Hold.

”Jeg elsker at være aktiv ude som inde og for mig har det at kunne bevæge sig, haft stor betydning for mit eget liv og velvære. Jeg nyder en god cykeltur og at få sved på panden med en god funktioneltræning.

Perioder hvor jeg har været indlagt eller skadet, ramt af uheld, eller hvor jeg har haft svært ved at finde overskud, har træningen og det mentale fokus, med positivt livssyn været vejen frem. Det har jeg brugt i alle mine år som fysioterapeut og mit liv generelt.” 

Maiia Østergaard

Kliniksekretær

Jeg hedder Maiia og jeg er arbejder som kliniksekretær hos Langå Sundhedscenter.

Jeg er uddannet sundhedsservicesekretær og har været på klinikken i 7 år. 

Jeg er et glad og positivt menneske, som er indstillet på at yde den bedste service til vores kunder. 

I min fritid går jeg til zumba og mavedans, nyder lange ture med min hund. Blandt mine interesser er teater, musik, bøger, sprog og natur.

Morten Forsberg Jensen

Fysioterapeut

Morten har en professionsbachelor i fysioterapi tilbage fra 2018, og har siden da arbejdet som fysioterapeut i den offentlige sektor på sygehus og kommunen, og nu i privatsektorerne ved Langå sundhedscenter. 

Morten er bosat i Aars, Vesthimmerland, sammen med sin hustru og tre børn. 

Jeg har altid ført en aktiv livsstil med meget sport – helt fra barnsben. At være aktiv hver dag har stor betydning for mig som menneske, da det bl.a. er givtigt for mit velvære, mentale helbred og overskud i en travl hverdag. 

Funktionel træning som eksempelvis styrketræning bruger jeg megen tid på, da det bl.a. gør mig klogere på mine styrker og svagheder, og så er der jo bare sjovt at samle noget tungt op fra gulvet og bevise for sig selv, at man kan løfte det. 

I ny og næ bliver det også til en tur på golfbanen, et sted hvor jeg stortrives, og mange personlige elementer er i spil. Ens mentalitet og kreativitet udfordres konstant, og desuden er det en herlig måde at få gået nogle ekstra skridt på. 

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg tillært mig erfaring indenfor bl.a. ryg- og nakkesmerter, genoptræning af knæ, skulder og hofte.

Generelt er jeg ret optaget af smertefri bevægelse, at styrke og forbedre den menneskelige krop, da det er et faktum at mindre smerter giver en bedre livskvalitet. 

Jeg betragter mig selv som en alsidig fysioterapeut, der altid bestræber sig på at være empatisk og giver den bedst mulige behandling.

Torben Jensen

Behandler

”Min egen passion for træning har igennem årene ført til en del skader. Det var i forbindelse med en skade, at jeg første gang stødte på akupunktur og posturologi. Her fik jeg fantasiske og lynhurtige resultater. Det fik mig til at starte min egen rejse ind i akupunkturens verden. Jeg startede med at taget et kursus til ”selvhjælp”, men det udviklede sig hurtigt og blev til mere. Jeg har valgt at uddanne mig som behandler, da jeg altid har haft en stor interesse i at hjælpe andre mennesker. Jeg har særligt fokus på smertebehandling, men behandler også for bla. allergi, rygestop, stress, søvnløshed og meget andet.”

Torben er desuden uddannet fitnessinstruktør, kettlebell instruktør og kampkunstinstruktør, med mere end 20 års samlet undervisningserfaring. I akupunktør klassisk kinesisk medicin, øre akupunktør / Auriculoterapeut, posturolog og BMS Akupunktør Smertebehandling

Stine Raun Pedersen

Fysioterapeut

Jeg har en professionsbachelor i fysioterapi og blev færdiguddannet tilbage i 2004 i Holstebro. Min første ansættelse var på klinikken her i Langå og bortset fra et barselsvikariat i Rønde har jeg været i Langå lige siden. Jeg har løbende taget en del kurser for at dygtiggøre mig rent fagligt og for at følge med i udviklingen indenfor faget.
Jeg bor i Hornbæk i Randers sammen med min mand og 3 børn. Vi er en fysisk aktiv familie og dyrker alle motion/idræt på både motion og eliteplan.
Jeg har gennem mine mange år som fysioterapeut i praksissektoren arbejdet med mange forskellige problematikker i bevægeapparatet, det være både akutte som kroniske problematikker. Jeg bestræber mig på at inddrage mine patienter i behandlingen og tror på at vejen til et godt fysioterapeutisk forløb er ved at inddrage patienterne og gøre dem så selvstændige som muligt. Jeg ser det som min vigtigste opgave at yde hjælp til selvhjælp. Jeg arbejder både med mange manuelle teknikker, laser, akupunktur men er også meget træningsorienteret. Det er vigtigt for mig at patienterne er trygge i behandlingen og at de bagefter går derfra med en større viden om, hvad der skal til for at komme deres problematikker til livs.

 

Peter Fønss

Fysioterapeut

Lipsum larum

Camilla

Fysiurisk massør & Mediyogalærer stud. 

Beskrivelse på vej

BJØRn Nørgård-Nielsen

Fysioterapeut og klinikejer

Bjørn er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Århus i 2010. Siden har han arbejdet på klinik 2 år i Åbyhøj og 10år i Hinnerup. Han bor i Hinnerup med sin kone og to børn.
Efter endt uddannelse har Bjørn taget meget videreuddannelse. Han har ofte virket som second opinion på langvarige problematikker.
Sportsfysioterapi: Han har blandt andet taget en flere årig uddannelse i sportsfysioterapi (exam. Sportsfysioterapeut). Bjørn har også taget flere kurser i løbestilsanalyse og har mange års erfaring med løbeskader.
Ryg/nakke: Bjørn har taget eksamen i udredning og behandling af ryg og nakke gennem MDT med endt eksamen (cred. Mckenzie). Derudover har han mange kurser indenfor manuelle osteopatiske teknikker, herunder ledmobilisering og manipulation. Han har varetaget ryghold i over 12år og er dygtig til at tilpasse træningen til alle deltagere.
GLAD: Bjørn er uddannet i træning af slidgigt/artrose i hofter og knæ.
Supersole: Bjørn er specialiseret indenfor undersøgelse og behandling af fødder. Han arbejder med specialfremstilling af såler til alle problematikker fra slidgigt/artrose til elitesportsudøvere – se supersole (link).
Solemaids: Bjørn har uddannelse i at tilpasse Solemaids, som er speciallavede indlæg til børn med hælproblemer – Se Solemaids (link).
Ultralydsscanning: Bjørn er uddannet i ultralydsscanning af bevægeapperatsproblemer (link).
Holdtræning: Bjørn varetager holdene Ryghold, Knæ/hofte hold samt Styrke & mobilitet.
Længerevarende smerteproblematikker: Bjørn har erfaring og kursur indenfor længerevarende smerteproblematikker.
Bjørn kan give akupunktur.

Inge-Lis

Service assistent

Inge-Lis er sundhedscenterets rengøringsdame, der i mange år har været tilknyttet klinikken.