Holdet

Din lokale klinik for fysioterapi & træning

Vi ligger i Langå midtby tæt på bus-og togforbindelse og med en større parkeringsplads inden for rækkevidde. Klinikken er veludstyret med en stor og rummelig trænings sal, lukkede behandlingsrum og handicapvenlige adgangsforhold.

Klinikken er ejet af Niels Peder Hansen og Bjørn Nørgård-Nielsen, som med deres mangeårige erfaring og mange videreuddannelser inden for fysioterapien bidrager til et højt professionelt niveau. 

Udover Niels og Bjørn, vil du i klinikken kunne møde Stine, Morten og Emilie der alle tre er uddannede fysioterapeuter. De har alle meget erfaring som fysioterapeuter og er specialiserede indenfor forskellige specialer. 

Ved din modtagelse møder du klinikkens receptionist Maiia og ude i lokalerne kan du ske at møde vores rengøringsdame, Inge-Lis.

Det er vores personale, der gør os unikke og hos Langå Sundhedscenter er omgangstonen let – vi har nemlig et mål om at skabe at uformelt klinikfællesskab, hvor der er plads til alle.

Du kan læse mere om holdet bag Langå Sundhedscenter herunder.

Vores team består af dygtige medarbejdere, der alle besidder ekstraordinær viden inden for hver af deres område. Vores forskelligheder er vores styrke og den gør, at vi kan tilbyde dig faglig hjælp og vejledning inden for krop og sundhed.

Vores hold

Vi er her for dig

udtalelser

anbefalinger fra vores klienter

Niels Peder Hansen

Fysioterapeut/klinikejer

Niels har en professionsbachelor i fysioterapi tilbage fra 2004 og har siden da arbejdet professionelt inden for faget. 

Til dagligt bor han i Hadsten med sin familie.

Niels har stor erfaring med ryg, nakke og knæ-problematikker, hvorved han gennem tiden både har behandlet og genoptrænet mange kroniske smertepatienter.

Derudover har Niels de seneste år også undervist og behandlet Post Commotio – eller på dansk, hjernerystelse. Niels arbejder på tværs af smerteproblematikker, kognitive udfordringer, balanceproblemer og underviser sine klienter i smertehåndtering. ”Uanset om smerterne rammer hele kroppen eller en mindre del, så skal de håndteres.”

”I mine øjne kan man altid forbedre sin tilstand, så livskvaliteten højnes. Det gælder både fysisk og psykisk, hvilket ofte følges ad. Dette vil jeg kalde fakta programmering. Det er så vigtigt at få et godt liv – det er bare at komme i gang” 

Niels underviser på holdene Crosscore Rehab, Sundt Liv, Fysio HIIT, Min Nye Ryg, Rehab Super. Og hvis der ses en efterspørgsel, opretter han Post Commotio Hold.

”Jeg elsker at være aktiv ude som inde og for mig har det at kunne bevæge sig, haft stor betydning for mit eget liv og velvære. Jeg nyder en god cykeltur og at få sved på panden med en god funktioneltræning.

Perioder hvor jeg har været indlagt eller skadet, ramt af uheld, eller hvor jeg har haft svært ved at finde overskud, har træningen og det mentale fokus, med positivt livssyn været vejen frem. Det har jeg brugt i alle mine år som fysioterapeut og mit liv generelt.” 

Maiia Østergaard

Kliniksekretær

Jeg hedder Maiia og jeg arbejder som kliniksekretær/receptionist hos Langå Sundhedscenter.

Jeg har faglig baggrund som historiker, jurist og ukrainsk/russisk tolk. Ud over  det er jeg uddannet sundhedsservicesekretær og har været på klinikken i flere år. 

Jeg er et glad og positivt menneske, som er indstillet på at yde den bedste service til vores kunder. 

Morten Forsberg Jensen

Fysioterapeut

Morten har en professionsbachelor i fysioterapi tilbage fra 2018, og har siden da arbejdet som fysioterapeut i den offentlige sektor på sygehus og kommunen, og nu i privatsektorerne ved Langå sundhedscenter. 

Morten er bosat i Aars, Vesthimmerland, sammen med sin hustru og tre børn. 

Jeg har altid ført en aktiv livsstil med meget sport – helt fra barnsben. At være aktiv hver dag har stor betydning for mig som menneske, da det bl.a. er givtigt for mit velvære, mentale helbred og overskud i en travl hverdag. 

Funktionel træning som eksempelvis styrketræning bruger jeg megen tid på, da det bl.a. gør mig klogere på mine styrker og svagheder, og så er der jo bare sjovt at samle noget tungt op fra gulvet og bevise for sig selv, at man kan løfte det. 

I ny og næ bliver det også til en tur på golfbanen, et sted hvor jeg stortrives, og mange personlige elementer er i spil. Ens mentalitet og kreativitet udfordres konstant, og desuden er det en herlig måde at få gået nogle ekstra skridt på. 

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg tillært mig erfaring indenfor bl.a. ryg- og nakkesmerter, genoptræning af knæ, skulder og hofte.

Generelt er jeg ret optaget af smertefri bevægelse, at styrke og forbedre den menneskelige krop, da det er et faktum at mindre smerter giver en bedre livskvalitet. 

Jeg betragter mig selv som en alsidig fysioterapeut, der altid bestræber sig på at være empatisk og giver den bedst mulige behandling.

Bjørn nørgård-nielsen

Fysioterapeut og klinikejer

Bjørn er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Århus i 2010. Siden har han arbejdet på klinik 2 år i Åbyhøj og 10år i Hinnerup. Han bor i Hinnerup med sin kone og to børn.
Efter endt uddannelse har Bjørn taget meget videreuddannelse. Han har ofte virket som second opinion på langvarige problematikker. 

Bjørn arbejder udenfor sygesikringen. Det betyder, at du ikke behøver en lægehenvisning, men heller ikke får tilskud fra sygesikringen – du kan dog stadig få tilskud fra Sygesikringen Danmark.

Fødder/ankler:Supersole: Bjørn er specialiseret indenfor undersøgelse og behandling af fødder. Han arbejder med specialfremstilling af såler til alle problematikker fra slidgigt/artrose til elitesportsudøvere. Til det anvender han ofte Supersole og Solemaids.

Solemaids: Bjørn har uddannelse i at tilpasse Solemaids, som er speciallavede indlæg til børn med hælproblemer.

Sportsfysioterapi: Han har blandt andet taget en flere årig uddannelse i sportsfysioterapi (exam. Sportsfysioterapeut). Bjørn har også taget flere kurser i løbestilsanalyse og har mange års erfaring med løbeskader.

Ryg/nakke: Bjørn har taget eksamen i udredning og behandling af ryg og nakke gennem MDT med endt eksamen (cred. Mckenzie). Derudover har han mange kurser indenfor manuelle osteopatiske teknikker, herunder ledmobilisering og manipulation. Han har varetaget ryghold i over 12år og er dygtig til at tilpasse træningen til alle deltagere.

GLAD: Bjørn er uddannet i træning af slidgigt/artrose i hofter og knæ.

Ultralydsscanning: Bjørn er uddannet i ultralydsscanning af bevægeapperatsproblemer.

Holdtræning: Bjørn varetager Ryghold.

Længerevarende smerteproblematikker: Bjørn har erfaring og kursur indenfor længerevarende smerteproblematikker.

Bjørn kan give akupunktur.

Stine Raun Pedersen

Fysioterapeut

Jeg har en professionsbachelor i fysioterapi og blev færdiguddannet tilbage i 2004 i Holstebro. Min første ansættelse var på klinikken her i Langå og bortset fra et barselsvikariat i Rønde har jeg været i Langå lige siden. Jeg har løbende taget en del kurser for at dygtiggøre mig rent fagligt og for at følge med i udviklingen indenfor faget.
Jeg bor i Hornbæk i Randers sammen med min mand og 3 børn. Vi er en fysisk aktiv familie og dyrker alle motion/idræt på både motion og eliteplan.
Jeg har gennem mine mange år som fysioterapeut i praksissektoren arbejdet med mange forskellige problematikker i bevægeapparatet, det være både akutte som kroniske problematikker. Jeg bestræber mig på at inddrage mine patienter i behandlingen og tror på at vejen til et godt fysioterapeutisk forløb er ved at inddrage patienterne og gøre dem så selvstændige som muligt. Jeg ser det som min vigtigste opgave at yde hjælp til selvhjælp. Jeg arbejder både med mange manuelle teknikker, laser, akupunktur men er også meget træningsorienteret. Det er vigtigt for mig at patienterne er trygge i behandlingen og at de bagefter går derfra med en større viden om, hvad der skal til for at komme deres problematikker til livs.

 

Emilie Frederiksen

Fysioterapeut

Emilie er uddannet fra fysioterapeutskolen i Århus. Hun har arbejdet meget med individuel træning og holdtræning på alle niveauer. Derudover er Emilie rigtig god til manuel behandling.

Emilie har altid elsket at dyrke sport, hvilket er alt fra spinning, en tur i fitnesscenteret, svømning, en omgang padel eller en løbetur. Jeg har spillet håndbold siden jeg var helt lille, og jeg har altid været meget ambitiøs omkring min træning. Derudover har jeg generelt en bred erfaring indenfor mange andre idrætsrelaterede aktiviteter. Tidligere har jeg været holdinstruktør på løbehold og styrketræningshold med forskellige niveauer. Specifikt har jeg også stået for HIIT, ryghold, osteoporose, hensynstagene hold og bassinhold. Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at ændre vaner eller nå et specifikt mål, så tøv ikke med at hive fat i mig. Uanset hvad dit mål er, vil jeg forsøge at hjælpe dig godt på vej. 

Afventer

Beskrivelse på vej

Mette Høegh

Instruktør i bassintræning

Mette har over 30 års erfaring som bassin-instruktør, og hun har taget nærmest alle uddannelser indenfor bassintræning, herunder

Livrednings dommer.

Aqua jogging instruktør

Aqua yoga instruktør

Baby svømmer instruktør

Pensionist instruktør

Aqua Punkt instruktør

Aqua mama instruktør

Aqua Power instruktør

Mindfullness

Crossfitness

Aqua fitness

Svømme instruktører

Konkurrence svømme instruktør

 

Hun ekspert i at lave sjov og effektiv træning! Hun formår at justere træningen, så alle deltagere kan være med uanset niveau.

Træningen foregår i varmtvands-bassin i Stevnstrup.

Det er en fordel, at have en henvisning til fysioterapi gennem egen læge.

Inge-Lis

Service assistent

Inge-Lis er sundhedscenterets rengøringsdame, der i mange år har været tilknyttet klinikken.